Magnetron snack

Nieuw op de Nederlandse markt zijn Buddies. Deze flexibele snack vult u met een smaak naar wens waardoor ze geschikt zijn voor elke gelegenheid. Kies voor een heerlijke appel-kaneelvulling of serveer in een handomdraai een unieke hartige hap met ons heerlijke worstje met een vleugje chilisaus als vulling. Beslag voor iedere gelegenheid: dat kenmerkt de nieuwe snack Buddies. Ook verkopen wij de Buddies zonder vulling. Deze noemen we Empties. Geniet binnen no time van deze lekkere snack, diepgevroren 1 minuut in de magnetron en serveren maar!

 

Ruim 10 jaar ontwikkeling naar perfectie

Oprichter Peer van Neerven vertelde tijdens een verblijf in Amerika zo verrukt over de variaties van onze traditionele Hollandse lekkernijen zoals de oliebol en de pannenkoek, dat hij besloot deze ook in de Verenigde staten te introduceren. Zo werd de 1 minute hot dog geboren. De Amerikaanse naam voor Buddies. In dezelfde stijl zijn de Buddies gemaakt van oer-Hollands beslag..

 

Hoogste kwaliteit

Buddies zijn een perfecte snack voor onderweg en doen het ook goed op feesten. Het recept is door de jaren heen steeds verder ontwikkeld tot een beslag dat goed vult, maar niet te machtig is. Onze nieuwe fabriek was halverwege 2017 af en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle machines zijn gloednieuw met een hoge automatiseringsgraad. Met twee productielijnen leveren we momenteel 2 Buddies per seconde in de afmetingen van 7 en 14 centimeter.

 

Snel Empties vullen

We produceren de Buddies zonder vulling zodat u er smaken naar eigen keuze aan toe kunt voegen. Deze Empties vult u eenvoudig zelf in de keuken, of voor de grote afnemer met een speciaal pompsysteem.

 

Vers van de lokale leverancier

De ingrediënten waarmee we onze Buddies produceren, komen van lokale leveranciers met eerlijke producten. De worstjes zochten wij persoonlijk uit bij de lokale slager, het meel komt van een regionale leverancier net zoals de vers geschilde  appels.

 

Ontdek uw Buddie

Bent u geïnteresseerd in onze Buddies? Ontdek de heerlijke nieuwe Brabantse smaak en neem contact met ons op.

Buddies Magnetron snack